fredag och lördag

Hallå där!
I fredags var det fint väder och flera plusgrader, jag och mamma gick längs med stranden en hållplats innan vi hoppade på tåget in till Köpenhamn. Vi gick av vid Nørreport och promenerade en bit, åt lunch på något litet ställe. Hette typ La petite något sånt. De hade ett väldigt stort vegitariskt utbud, det var även gott! Fanns någon pirog liknande sak med köttfärs i också. Vi satt där och åt innan vi fortsatte till den nya saluhallen, vi gick in där för att mamma ville se hur det såg ut. Det var faktiskt väldigt fint och mysigt, sen hade de väldigt god italiensk glass också hihi.
Så när ni ska till Köpenhamn, missa inte att gå runt vid Nørreport!
Sedan gick vi ialla fall mot Strøget och promenerade, vi gick mest runt på bakgatorna.
Shoppade lite, framåt sju gick vi upp mot ett torg med massa restauranger, det ligger bakom Strøget.
Vi valde att äta tapas, det var väldigt gott. Dock hade de mycket gäster just då så vi fick vänta på maten ett tag.
Efter att vi ätit gick vi runt lite för att se nya ställen. Vi hamnade ungefär där jag bodde när jag var i Köpenhamn i December med Susanna, Marty, Sean, Cecilie, Jonathan, Axelina, Therese och Fanny. Sen gick vi till stationen och tog tåget tillbaka till hotellet.
Lördag, vi sov till tio ungefär, gick ner och åt frukost. Gick upp, duschade och gjorde oss i ordning, tog det lugnt eftersom det regnade. Gick och handlade lite frukt och bröd osv. Lämnade av frukten och det på hotellet och tog tåget till Louisiana. Vi kollade på en väldigt fin fotoutställning samt det mesta andra. Tog en fikapaus med mackor. Får väl säga att om man åker till Louisiana ska  man inte vara för hungrig, fikat verkade bra, men mackorna var sådär.
Butiken på museet var spännande och hade riktigt fiffiga och fina saker! Jättefina väskor bl.a.
Det är ett sevärt ställe måste jag säga!

Dags att lägga sig nu!
Hörs, kram!



Kommentarer
Postat av: Anonym ..... eller :O

hej

2012-02-19 @ 23:15:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback